مهرو نونهالی، هنرمندی چندوجهی در عرصه سینما، تئاتر، تلویزیون، گرافیک و نقاشی ایران است. او که خواهر بزرگتر رویا نونهالی، بازیگر شناختهشده، میباشد، با حضور در آثار مختلف و بهویژه ایفای نقش ملک بانو در سریال “جزر و مد” توجهات را به خود جلب کرده است. این هنرمند با تجربهای جدید در سریال مذکور، گامی مهم در مسیر حرفهای خود برداشته است.
مشخصات شخصی
- نام کامل: مهرو نونهالی
- تاریخ تولد: ۱ تیر
- محل تولد: تهران
- اصالت: روستای تاکر (مازندران)
- وضعیت تاهل: متاهل
- همسر: فرخ مهر (معمار و شهرساز)
- فرزندان: چهار فرزند؛ دو دختر به نامهای ماهگل (درگذشته) و مروارید، و دو پسر به نامهای روزبه و برزو.
- نوه: دلدار احتشام زاده
- حرفه: بازیگر، گرافیست، نقاش
- صفحه اینستاگرام: mahrounownahali
بیشتر بخوانید: بیوگرافی لادن طباطبایی؛ از ازدواج اول و دوم تا فرزند اوتیسم + حواشی اخیر
خانواده، خواهر و زندگی شخصی
مهرو نونهالی خواهر بزرگتر رویا نونهالی، بازیگر نام آشنای سینما و تلویزیون ایران است. شباهت ظاهری و بازی چشمگیر مهرو به خواهرش، رویا نونهالی، حضور او را برای دوستداران سینما و تلویزیون جذاب و خبرساز کرده است. او سالها پیش با فرخ مهر که معمار و شهرساز است، ازدواج کرده. این زوج دارای چهار فرزند هستند: دو دختر به نامهای ماهگل و مروارید و دو پسر به نامهای روزبه و برزو. مهرو نونهالی علاوه بر بازیگری در عرصه گرافیک و نقاشی نیز فعالیت دارد.
ماهگل مهر، فرزند درگذشته مهرو نونهالی
ماهگل مهر، فرزند مهرو نونهالی و فرخ مهر، در تاریخ ۱۶ مهر ۱۳۵۷ متولد شد. او گرافیست و نقاش بود و همچنین دانشآموخته کارشناسی تئاتر از دانشکده هنر و معماری و خواهرزاده رؤیا نونهالی بود. ماهگل در کارنامه هنری خود با کارگردانان برجستهای چون بهرام بیضایی، اکبر زنجانپور، قطبالدین صادقی، محسن حسینی، نوشین تبریزی و روزبه حسینی همکاری داشت.
از جمله فعالیتهای او میتوان به بازی در نمایشهای “مجلس شبیه در ذکر مصائب استاد نوید ماکان و همسرش مهندس رخشید فرزین”، “مدهآ”، “اورفه”، “شهرزاد و هفت قصهاش”، “سه مرثیه هذیان”، “دشمن مردم”، “خانه پدری” و “طعم آلوی جنگلی” اشاره کرد. آخرین حضور او در تئاتر به نمایش “دایی وانیا” به کارگردانی اکبر زنجانپور در سال ۱۳۹۲ در تالار اصلی تئاترشهر بازمیگردد.
ماهگل مهر پس از سالها بیماری، در شامگاه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ بر اثر سرطان ریه در بخش سیسییو بیمارستان آراد در تهران درگذشت. پیکر او در روز جمعه پنجم اردیبهشت ماه ۱۳۹۳ در روستای خانوادگیاش «تاکُر» در بخش بلده شهرستان نور به خاک سپرده شد. ماهگل مهر یک دختر به نام دلدار احتشام زاده دارد.
درباره نوهاش دلدار
مهرو نونهالی در یادداشتی برای نوهاش دلدار نوشته است:
دلدارِِ خوبِ من
نمیدانم چگونه گذشت و تو کی به این قد و قواره رسیدی!
تولدت مبارکمان باشد نوهی زیبای مندلدار به من گفت چرا غمگینی
در بند کدام دلبر شیرینی
برجستم و آیینه به دستش دادم
گفتم که در آیینه که را میبینیاین شعر را مادرم روحی برای دلدار میخواند. یادش بخیر. نام شاعر را پیدا نکردم. شعر محلی افغانستانیاست که شرافت پرورانی خواننده افغانستان خوانده.
حضور در سریال “جزر و مد”
فیلم “جزر و مد” به کارگردانی محمد حسین لطیفی، از تاریخ ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ به صورت اختصاصی در پلتفرم استارنت پخش خود را آغاز کرده است. مهرو نونهالی برای اولین بار در این سریال به نقشآفرینی پرداخته است. او در نقش ملک بانو، مادر امیر، ظاهر شده و توانسته با بازی درخشان خود تحسین مخاطبان و منتقدان را جلب کند. این تجربه جدید، گامی مهم و نقطه عطفی در مسیر حرفهای مهرو نونهالی محسوب میشود.
قصه سریال “جزر و مد” از چند روز مانده به تولد هجده سالگی پرهام، تنها پسر خانواده ثروتمند تیمورفام آغاز میشود. تصمیمی غیرمنتظره، تعادل زندگی خانواده را بههم میریزد و این تصمیم، آغازگر بحرانی است که هر یک از اعضای خانواده را وارد مسیری سرشار از تنش، تغییر و بازنگری در روابط میکند. سریال “جزر و مد” یک درام اجتماعی است که به پرسشهای مهمی درباره خانواده، مسئولیت، طبقه اجتماعی و تضاد نسلها میپردازد و تلاش میکند علاوه بر روایت داستانی پرتعلیق، به لایههای زیرین شخصیتها و ساختارهای جامعه نفوذ کند.
روستای اجدادی؛ تاکُر
تاکُر، روستایی از توابع بخش بلده شهرستان نور در استان مازندران ایران است. این روستا دارای زمینهای مستعد کشاورزی و باغات میوه متنوعی از جمله گیلاس، آلبالو، زردآلو، گردو و سیب میباشد. بخشی از مردم این روستا به کارهایی نظیر دامپروری، نمدمالی، پرورش ماهی قزلآلا، پرورش گل و گیاه، صیفیجات و تولید انواع بلوک و کلاف ساختمانی مشغول هستند. گذر رودخانه هراز از کنار این روستا به آن رونق خاصی بخشیده است.
از افراد سرشناس این روستا میتوان به مهرو نونهالی و خواهرش رؤیا نونهالی اشاره کرد. گفته شده مهرو نونهالی تعصب زیادی نسبت به روستای اجدادی خود دارد و بارها در صفحه شخصی خود به موضوع ساخت معدن در نزدیکی این روستا پرداخته و واکنش نشان داده است.
کارنامه کاری و افتخارات
- بازی در فیلم سینمایی “ساعت ۶ صبح”
- بازی در فیلم بلند داستانی “تکنوازی روی یخهای شناور” به کارگردانی روحالله صدیقی
- بازی در فیلم “تابستان همان سال” به کارگردانی محمود کلاری
- دریافت دیپلم افتخار بهترین نقش مکمل زن از جشنواره فیلم فجر در سال ۱۴۰۲ برای بازی در فیلم “تابستان همان سال”
- ایفای نقش ملک بانو (مادر امیر) در سریال “جزر و مد”
6 نظر
بانو
عاشق رویا نو نهالی هستم.
بازیگر بسیار توانمند و انسان وارسته ای هستن.
درود من به ایشون و خانواده ی گرامی شون
برای از دست رفتن خواهر زاده ی گلشون مهگل خانم غمگین شدم، براشون آرزوی شکیبایی و آرامش دارم.❤️🙏
ریحان
از هر فرصتی برای لخت شدن استفاده میکنن الله اکبر
mirhami
با نظر شما موافقم دقیقاً امثال همین هنرمند نماهای بیارزش فقط لاابالیگری رو تو جامعه رواج دادن و باعث ناهنجاری های اخلاقی و اجتماعی شدن و عوام هم در این مصیبت شریک اند. البته هستند کسانی که بیغیرت بودن رو روشنفکری روایت میکنند.
مهری
لخت مغز بیکار شماست که پوچ و تهی هست.
به زعم شما همه ی مردم جهان لخت و بد هستن ، تنها شما خوبی😅
سایا
از رویا نونهالی هیچ خوشم نمیاد طوری عصبی بازی می کنه انگار میخواد پرواز کنه … تعادل روانی نداره بازیگریش افتضاحه … فقط همون نقش لات بهش میاد …
راضیه امینی
سالها پیش،در زمان دوختن خیمه های مراسم تعزیه، در منزل یک خانم، خانمی جوان با چشمان آبی و مژه های فر و بلند، به مهمانان سلام کرد و من با دیدن آن خانم، از خدا میخواستم که چهره تمام رخ او را مدتها تماشا کنم. از احساسات سایر انسانها در مورد خانمهای و بچه هایی با چشمان روشن خبر ندارم اما تماشای چشمان روشن آبی و سبز، من را به عالم بهشت میبرد.