همه چیز درباره فرزندان و دامادهای شهید سید ابراهیم رئیسی

شهید سید ابراهیم رئیسی، شخصیت برجسته سیاسی و رئیس جمهور فقید ایران، علاوه بر مسئولیت‌های متعدد، زندگی خانوادگی و شخصی نیز داشتند که کمتر مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است. این مقاله نگاهی دارد به ابعاد کمتر شناخته شده زندگی ایشان، با تمرکز بر فرزندان و دامادهای وی، و نقش و جایگاه آنها در خانواده و جامعه. آشنایی با این جنبه از زندگی شهید رئیسی می‌تواند به درک عمیق‌تری از شخصیت و ارزش‌های ایشان کمک کند.

همه چیز درباره فرزندان و دامادهای شهید سید ابراهیم رئیسی

فرزندان و دامادهای شهید سید ابراهیم رئیسی

شهید دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور فقید ایران، دو فرزند دختر داشتند. ایشان در سال ۱۳۶۲ و در سن ۲۳ سالگی با دکتر جمیله سادات علم الهدی، دختر ارشد آیت الله علم الهدی، ازدواج کردند. در آن زمان، شهید رئیسی دادستان همدان بودند و مهریه همسرشان، مهریه حضرت زهرا (س) بود.

همه چیز درباره فرزندان و دامادهای شهید سید ابراهیم رئیسی

فرزندان

هر دو دختر شهید رئیسی پس از اخذ مدرک دیپلم ازدواج کرده و متاهل هستند. تحصیلات دانشگاهی خود را نیز پس از ازدواج ادامه دادند.

  • دختر اول: ایشان دارای دو مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم اجتماعی از دانشگاه الزهرا (س) و رشته علوم قرآن و حدیث از دانشگاه علوم حدیث شهر ری است.
  • دختر دوم: ایشان فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته فیزیک از دانشگاه صنعتی شریف هستند و در زمینه نهج البلاغه ادامه تحصیل داده‌اند.

نام یکی از دختران ایشان، ریحانه سادات رئیسی است. ایشان متولد دهه ۶۰ و دارای مدرک دکترا در رشته جامعه شناسی از دانشگاه تهران هستند. اطلاعاتی در مورد نام دختر دیگر ایشان در دست نیست. شهید رئیسی همچنین دو نوه داشتند.

همه چیز درباره فرزندان و دامادهای شهید سید ابراهیم رئیسی

دامادها

یکی از دامادهای شهید رئیسی، مقداد نیلی احمدآبادی است. ایشان همسر ریحانه سادات رئیسی هستند و حاصل ازدواجشان یک فرزند است.

مقداد نیلی، فرزند حسین نیلی احمدآبادی، وزیر معادن و فلزات در دولت‌های اوایل انقلاب، است. برادر ایشان، میثم نیلی احمدآبادی، سردبیر رجانیوز و از چهره‌های رسانه‌ای جبهه پایداری است. مقداد نیلی فارغ‌التحصیل دانشگاه امام صادق است و در زمان ریاست شهید رئیسی بر قوه قضاییه، عضو هیئت مدیره موسسه قرآنی مکتب امام رضا نیز بود. همچنین گفته شده که ایشان سخنران خطبه‌های پیش از نماز جمعه مشهد بوده‌اند.

گزارش‌هایی مبنی بر نفوذ مقداد نیلی و برادرش در تصمیمات دولت سیزدهم منتشر شده بود. عباس امیری‌فر، فعال سیاسی اصولگرا، مدعی تأثیرگذاری افرادی مانند میثم و مقداد نیلی در دولت شده بود. وی همچنین مطرح کرده بود که مقداد نیلی و همسرش در تصمیمات مهم نقش داشته و در وزارتخانه‌هایی مانند آموزش و پرورش تأثیرگذار بوده‌اند. با این حال، این موارد در حد شایعات و ادعاها باقی مانده است.

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

نظر خود را برای "تیرداد نامه" بنویسید